• (+40) 729 503 369

CAUTARE

DISTRIBUITI ACEASTA PAGINA

GESTIONARE ARTICOLE

Categorii
Arhiva
NEWSLETTER

ROMBADCONSTRUCT.RO

Este un mijloc de punere la dispozitie a unor servicii si informatii din domeniul constructiilor.
Rombadconstruct
Acasa » Tehnologii » Mobilier interior5 sfaturi in alegerea unui mobilier de birou

5 sfaturi in alegerea unui mobilier de birou

19 August 2016, 13:35  |  Florin Badea  |  Mobilier interior
Mobilier de birou

In situatia in care va hotarati sa schimbati mobilierul biroului dumneavoastra sau sa mobilati pentru prima data un birou, trebuie sa tineti cont de 5 factori foarte importanti atunci cand alegeti un mobilier de birou.

 1. Pretul

  Prima recomandare atunci cand doriti sa achizitionati un mobilier de birou este verificarea preturilor acestor tipuri de mobila. Acesta este unul din factorii principali in alegerea unui mobilier de birou. Pretul depinde de magazin, de producatorul mobilei, dar si de designul si calitatea materialului din care este executat acesta. De cele mai multe ori, un mobilier de birou construit din material slab calitativ este mai ieftin, insa nu de fiecare data. Desi, in 95% din cazuri, un mobilier scump este si de calitate, nu trebuie sa fim influentati de acest principiu. De aceea trebuie verificate mai multe magazine in vederea gasirii unui produs potrivit din punct de vedere al raportului calitate-pret.

 2. Culoarea

  Culoarea mobilierului de birou este un alt aspect fundamental in alegerea unui produs potrivit. Aceasta, pentru a atinge o armonie perfecta, trebuie aleasa in functie de culoarea peretilor, in primul rand, si de decorul incaperii. Pentru ca acest factor important in alegerea unei mobile de birou sa fie indeplinit, ar fi bine sa fie consultat un specialist in design interior sau sa se caute informatii despre potrivirea culorilor.

 3. Dimensiunea

  Dimensiunea este, de asemenea, un alt factor de baza in alegerea mobilierului de birou. Avand in vedere dimensiunile, acesta trebuie ales in conformitate cu spatiul unde este amenajat biroul, si functionalitatea lui. Acest factor, de multe ori, nu este luat in seama, insa dimensiunea unui mobilier de birou daca nu este adaptata la dimensiunea incaperii si designul acesteia ofera un aspect inestectic si obositor, mai ales ca aici este locul unde avem nevoie de cat mai mult confort, chiar si vizual.

 4. Confortul

  Confortul oferit de un mobilier pentru birou este, de asemenea, foarte important. Mobilierul, inainte de a fi achizitionat, trebuie sa fie probat si verificat. Astfel ne dam seama daca accesoriile mobilierului pentru birou sunt practice si functionale. Dar nu doar functionalitatea acestuia ne asigura confort, ci si aspectul. Aspectul unui mobilier de birou trebuie sa exprime eleganta, stil si in special simplitate.

 5. Materialul din care este confectionat

  Materialul ce intra in compozitia unui mobilier pentru birou este si el un factor important. Datorita intensitatii ridicate de folosire a unui mobilier de birou, acesta trebuie sa fie compus din materiale rezistente, de obicei de calitate superioara. Materialele de calitate superioara precum furnirul sau lemnul masiv asigura o structura solida unui mobilier de birou si o perioada de viata mai lunga. PAL-ul este si el un material folosit in constructia mobilierului pentru birou, insa ofera o soliditate redusa si in timp cedeaza mai repede, oferind un aspect neplacut. Avantajul unui mobilier pentru birou din PAL este acela ca, prezinta un pret redus si poate fi schimbat mai des, in caz ca va plictisiti de acelasi mobilier pe o perioada lunga de timp. Mobilierul din PAL are ca perioada de garantie oferita de producatori cuprinsa intre 2 si 5 ani. Pentru un birou, unde, de obicei, activitatea folosiri mobilierului este mare, garantia ar fi undeva la 2 ani. Astfel la o perioada scurta de timp ne putem bucura de un altfel de mobilier. Aceste materiale amintite mai sus, precum lemnul masiv si produsele din lemn sunt cele mai utilizate in industria mobilei. Dara exista si altele, de o rezistenta mult mai mare, precum sticla, PVC-ul, fibra de sticla sau fibra de carbon. Acestea, pe langa o rezistenta crescuta in timp, ofera si un design special.

  https://www.rombadconstruct.ro/5-sfaturi-in-alegerea-unui-mobilier-de-birou.html

Alte articole


Mobila din lemn vs. mobila din PAL
(30 August 2016, 14:10)

Mobila din paleti pentru exterior
(17 August 2016, 13:41)

Decoratiuni gradina din materiale reciclabile
(11 Martie 2016, 12:56)

Design interior japonez
(09 August 2016, 21:48)

Combinatii de culori in designul interior
(21 August 2016, 12:27)

Categorii


Mobilier interior

Amenajari interioare

Lucrari de finisaj

Electrice

Alte categorii

Comentati cu profilul de Facebook

inceputul paginii
Rombadconstruct.ro Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Preturi
       Lista preturi
       Calculator manopera
       Descriere lucrare
Tehnologii
       Categorii
       Dictionar constructii
Harta site
Arhiva
Blog Ultimele articole
Categorii
Galerie foto
Galerie video
Stiati ca…?
Top 10
Personalitati
Urmariti-ne pe:

Contact (+40) 729 503 369
@ florinbadea.contact@yahoo.com
Formular contact
Formular descriere lucrare
Newsletter
Florin Badea. Toate drepturile rezervate | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate