• (+40) 729 503 369

CAUTARE

DISTRIBUITI ACEASTA PAGINA

GESTIONARE ARTICOLE

Categorii
Arhiva
NEWSLETTER

ROMBADCONSTRUCT.RO

Este un mijloc de punere la dispozitie a unor servicii si informatii din domeniul constructiilor.
Rombadconstruct
Acasa » Tehnologii » Mobilier interiorAlegerea unei canapele potrivite

Alegerea unei canapele potrivite

06 Noiembrie 2018, 21:36  |  Florin Badea  |  Mobilier interior
Canapea colorata

Alegerea unei canapele potrivite pentru sufragerie sau alt loc din casa este o sarcina ce trebuie tratata cu foarte mare atentie. Atentia cuvenita unei astfel de alegeri este deosebit de necesara deoarece canapeaua este un obiect de mobilier in care ne petrecem foarte mult timp, fie ne odihnim, privim la televizor, purtam o discutie, vorbim la telefon, citim o carte sau bem o cafea. Prin urmare cea mai importanta calitate pe care trebuie sa o indeplineasca o canapea este proprietatea acesteia de a fi confortabila. In general toate canapelele sunt confortabile, gradul de confort il alegem in functie de preferintele personale ale fiecaruia.

Primul criteriu practic de care depinde alegerea unei canapele este locul unde o folosim. Acest loc trebuie foarte bine analizat si masurat pentru a alege o canapea care sa se incadreze perfect. In functie de acest spatiu alegem o canapea mai mica, mai mare, in forma de L, in forma de U, clasica, extensibila sau nu, pentru doua persoane, pentru sase sau mai multe persoane, de colt, rotunda etc.

Exista canapele alcatuite din mai multe segmente/corpuri. Acest tip de canapele permit folosirea dupa preferinte si posibilitatea de a ne juca cu corpurile acesteia. Ziua o putem monta normal, asigurand functia unei canapele obisnuite, iar noaptea, aceeasi canapea, facand obiectul unui pat confortabil.

Un alt aspect pe care sa-l avem in vedere pot fi acesoriile practice ale unor tipuri de canapele, cum ar fi tavi pentru pahare sau alte recipiente, precum si raftulete incorporate destinate pentru asezarea diferitelor obiecte de ornament, carti etc.

Un detaliu in alegerea unei canapele de care sa tinem neaparat seama este dotarea acesteia cu husa detasabila. Un astfel de accesoriu este ideal, mai ales atunci cand exista copii mici. Astfel de huse sunt confectionate din materiale de calitate superioara si ofera posibilitatea spalarii in masina de spalat fara a suferii deteriorari in timp.

Desi caracteristicile practice sunt primordiale in alegerea unei canapele nu trebuie sa uitam de incadrarea unui astfel de obiect de mobilier in designul interior al incaperii. Astfel, alegeti liniile, culorile si modelele de pe suprafata canapelei in tandem cu designul interior pentru a obtine un aspect estetic placut.

Alte articole


Mobila din lemn vs. mobila din PAL
(30 August 2016, 14:10)

5 sfaturi in alegerea unui mobilier de birou
(19 August 2016, 13:35)

Mobila din paleti pentru exterior
(17 August 2016, 13:41)

Design interior japonez
(09 August 2016, 21:48)

Combinatii de culori in designul interior
(21 August 2016, 12:27)

Categorii


Mobilier interior

Lucrari de finisaj

Electrice

Amenajari interioare

Alte categorii

Comentati cu profilul de Facebook

inceputul paginii
Rombadconstruct.ro Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Preturi
       Lista preturi
       Calculator manopera
       Descriere lucrare
Tehnologii
       Categorii
       Dictionar constructii
Harta site
Arhiva
Blog Ultimele articole
Categorii
Galerie foto
Galerie video
Stiati ca…?
Top 10
Personalitati
Urmariti-ne pe:

Contact (+40) 729 503 369
@ florinbadea.contact@yahoo.com
Formular contact
Formular descriere lucrare
Newsletter
Florin Badea. Toate drepturile rezervate | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate