Acasa » Tehnologii » Amenajari interioareCabina de dus cu aburi: sanatate si un mod de viata mai bun

Cabina de dus cu aburi: sanatate si un mod de viata mai bun

 19 Decembrie 2020, 21:10  |   Rombadconstruct  |   Amenajari interioare

Cabina de dus cu aburi

Te-ai saturat de dusul obisnuit sau de baia in cada? Daca da, ganditi-va la cea mai recenta tehnologie a cabinei de dus, dusul cu aburi. Vremurile se modifica continuu si, de asemenea, zilele in care astfel de luxuri existau doar in hotelurile scumpe sau in centrele spa devin obisnuite in propriile case. Cresterea inovatiei, precum si ingeniozitatea, au permis ca dusul cu aburi si baia de dus cu aburi sa devina un atribut rentabil in care ne-am putea bucura in casa noastra.

Aceste adevarate minuni ale tehnologiei ofera toate imbunatatirile unui dus standard, impreuna cu o serie intreaga de caracteristici fascinante, toate bazate in limitele unei unitati de dus inchise. Varietatea unitatilor de abur disponibile pe piata de astazi este enorma, acestea se bazeaza pe o componenta care genereaza abur, de aceea si denumirea de "dus cu aburi". Spre deosebire de camera de aburi gasita in mai multe statiuni si, de asemenea, de facilitati de sanatate si fitness, unde aburul este produs prin transformarea apei in gaz prin duze sub presiune, dusul cu aburi foloseste un generator de abur.

Alegerea aburului este doar o componenta minuscula in comparatie cu alte functii grozave furnizate cu fiecare sistem. Inspiratia din spatele dusului cu aburi a facut posibila o cantitate aproape infinita de avantaje, precum si alternative disponibile pentru a oferi o experienta de dus cu adevarat excelenta.

Pentru cei care sunt indragostiti de tehnologie, aveti la dispozitie o gama fantastica de dispozitive de ultima generatie, precum radio, televizor, telefon, precum si compatibilitate cu CD, MP3 si iPod. Toate acestea sunt construite in camera si sunt controlate de la distanta prin intermediul tabloului principal de control.

Avantajele nu se termina aici! In plus, aveti lumini de cromoterapie, care reprezinta o selectie de lumini colorate ambientale care va ajuta sa va reduceti starea sufleteasca, capul de dus musonic care se afla in acoperisul unitatii; aceasta produce un efect de ploaie datorita capului de dus foarte mare. Dupa aceea, puteti alege dintr-o gama de bai cu dus cu aburi, care includ o cada cu hidromasaj in baza unitatii.

De indata ce ati experimentat toate avantajele tehnologice, veti avea parte de o gama substantiala de confort si bunastare. Intreaga idee a acestor sisteme fantastice se refera la timp liber si la seninatate. Amestecul de abur si, de asemenea, apa calda deschide o serie de beneficii terapeutice, cum ar fi ajutor in directia problemelor sistemului respirator, cresterea fluxului sanguin, excitare la undele radio, precum si imbunatatirea sistemului limfatic, ameliorarea durerilor si a disconforturilor sau chiar a ajuta la slabire si multe alte beneficii.

Fiecare sistem este independent, este livrat demontat pentru a facilita manevrabilitatea si este configurat rapid. In general, dusul cu aburi sau baia de dus cu aburi reprezinta o investitie extrem de importanta pentru casa dumneavoastra si, de asemenea, pentru stilul de viata.

Alte articole

    Mirosuri neplacute in casa

Mirosuri neplacute in casa

In ciuda unei locuinte care arata exceptional din punct de vedere […]

Mai mult…

    Jaluzele interioare

Tipuri de jaluzele interioare

Jaluzelele interioare reprezinta un mijloc important de […]

Mai mult…

    Varuitul peretilor

Varuitul peretilor

Varuitul peretilor se mai numeste si spoit si este o categorie de zugravit foarte ieftina […]

Mai mult…
Categorii
Comentati cu profilul de Facebook