CAUTARE

DISTRIBUITI ACEASTA PAGINA

Rombadconstruct
Acasa » Blog » Galerie fotoCladiri

Cladiri

Cele mai mari cladiri din lume

Abraj Al-Bait Clock Tower

Abraj Al-Bait Clock Tower (Mecca, Arabia Saudita) Face parte din proiectul King Abdulaziz Endowment, un proiect de modernizare a orasului Mecca. Turnul principal masoara 601 metri inaltime.

Hotelul Ryugyong

Hotelul Ryugyong (Phenian, Coreea de Nord) O constructie inceputa in anul 1987 si, datorita crizei economice din Coreea de Nord, a ramas neterminata o perioada lunga de timp. Lucrarile la cadire s-au oprit in 1992, reluandu-se in 2011, terminanduse exteriorul. Este o cladire de 105 etaje, cu o inaltime de 330 de metri.

Complexul Venetian

Complexul Venetian (Macao, China) Este una din cele mai mari cladiri din lume. Detine cel mai mare cazinou din lume cu o suprafata de 51.000 m2.
( Mai multe informatii…)

Pentagonul

Pentagonul (Washington D.C., S.U.A.) Este sediul central al Departamentului Apararii al Statelor Unite ale Americii, simbolul armatei americane. Cu o suprafata de 600.000 de metri patrati, este considerata cea mai mare cladire de birouri din lume ca suprafata.

Casa Poporului

Casa Poporului (Bucuresti, Romania) Cea mai masiva constructie din lume inceputa in 1984 ce gazduieste Parlamentul Romaniei, trei muzee si un centru international de conferinte. Estimata la 3 miliarde de euro, este cea mai scumpa cladire administrativa din lume.
( Mai multe informatii…)

Hotelul Atlantis

Hotelul Atlantis (Dubai, Emiratele Arabe Unite) Deschis la 24 septembrie 2008, este un urias complex hotelier in capatul insulei artificiale Dubai Palm Jumeriah. Construit de compania Kerzner Resorts International, complexul detine 1539 de camere.

inceputul paginii
Rombadconstruct.ro Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Preturi
       Lista preturi
       Calculator manopera
       Descriere lucrare
Tehnologii
       Categorii
       Dictionar constructii
Harta site
Arhiva
Blog Ultimele articole
Categorii
Galerie foto
Galerie video
Stiati ca…?
Top 10
Personalitati
Urmariti-ne pe:

Contact (+40) 729 503 369
@ florinbadea.contact@yahoo.com
Formular contact
Formular descriere lucrare
Newsletter
Florin Badea. Toate drepturile rezervate | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate