CAUTARE

DISTRIBUITI ACEASTA PAGINA

GESTIONARE ARTICOLE

Categorii
Arhiva
NEWSLETTER

ROMBADCONSTRUCT.RO

Este un mijloc de punere la dispozitie a unor servicii si informatii din domeniul constructiilor.
Rombadconstruct
Acasa » BlogComplexul Venetian din Macao

Complexul Venetian din Macao (China) - locatia celui mai mare cazinou din lume

11 Noiembrie 2015, 23:02   |  Florin Badea  |  Comentarii
Cazinouri, Cladiri, Constructii din lume,
Complexul Venetian din Macao
Complexul Venetian (Macao, China)

Inaugurata in august 2007 este una din cele mai mari cladiri ale lumii cu o suprafata de 980.000 de metri patrati, uriasul complex are o valoare estimata la peste 3 miliarde dolari si este construit in peninsula Macao, o zona fosta colonie portugheza pana in 1999 si singura regiune din China unde sunt permise jocurile de noroc.

Uriasul complex detine o arena cu 15.000 de locuri, cunoscuta sub numele de Venetian Arena intre 2007 pana in 2010 cand isi schimba numele in Cotai Arena. Aceasta este gazda a numeroase evenimente de natura sportiva ca baschet, box, dar si numeroase concerte si diferite spectacole artistice.

Mai gasim o laguna in aer liber pentru plimbari cu gondola, compusa din trei canale: Sanlucar, Marco Polo si Grand Canal. Gondolele sunt conduse de un barcagiu elegant, iar pe fundal este pusa muzica ce creaza o armonie placuta.

Gondole din laguna Complexului Venetian
Plimbare cu gondola pe canalele lagunei Complexului Venetian

Aceasta megastructura detine cel mai mare cazinou din lume care masoara 546.000 mp. Cazinoul este impartit in patru zone principale de jocuri si anume: Pestisorul de aur, Dragonul Rosu, Phoenix si Casa Imperiala, zone cu stiluri si atmosfere diferite, in ideea de a se adapta la mai multe preferinte. Aceasta imensa locatie de jocuri de noroc detine 870 de mese de joc si peste 3.500 de masini pentru jocuri.

Interiorul Complexului Venetian
Imagine din interiorul Complexului

In principalul turn al complexului se afla un complex hotelier de cinci stele care a fost terminat in iulie 2007 si deschis oficial la 28 august 2007. Hotelul detine 2841 de camere standard si 64 de apartamente VIP denumite Paiza, de la etajul 7 pana la etajul 38. Pentru clientii Paiza exista o zona speciala impartita in camere individuale de jocuri de noroc private, camere private de masaj, sali de sport si piscine.

In plus, Complexul Venetian din Macao are de asemenea un complex central de conferinte si numeroase sali de intalnire pe o suprafata de 500.000 de metri patrati, un teatru de lux cu 1.800 de locuri, sali de evenimente si 350 de magazine.

Responsabili pentru proiectarea, punerea in aplicare a proiectului si coordonarea lucrarilor, sunt doua mari firme de arhitectura Aedas si HKS, Inc.

Aedas - una din cele mai mari firme de arhitectura ale lumii, finalizand proiecte importante in nenumarate zone ale globului, printre cele mai importante se numara: DAMAC Heights (Dubai, Emiratele Arabe Unite), Mandarin Oriental (Chengdu, China), Aeroportul International Hong Kong, Ocean Heights (Dubai, Emiratele Arabe Unite), Pentominium (Dubai, Emiratele Arabe Unite).

HKS, Inc. - o companie din domeniul arhitecturii si proiectarii obiectivelor de constructii, de la infintarea sa in 1939, firma a infintat proiecte in peste 1.648 de orase din 84 de tari.

Pictura pe tavan in Complexul Venetian
Copie a picturii lui Michaelangelo pe tavanul unei incaperi a Complexului Venetian

Comentarii

Completand in campurile de mai jos va dati acordul cu privire la politicile Rombadconstruct.ro.
inceputul paginii
Rombadconstruct.ro Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Preturi
       Lista preturi
       Calculator manopera
       Descriere lucrare
Tehnologii
       Categorii
       Dictionar constructii
Harta site
Arhiva
Blog Ultimele articole
Categorii
Galerie foto
Galerie video
Stiati ca…?
Top 10
Personalitati
Urmariti-ne pe:

Contact (+40) 729 503 369
@ florinbadea.contact@yahoo.com
Formular contact
Formular descriere lucrare
Newsletter
Florin Badea. Toate drepturile rezervate | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate